2 objecten gevonden

Over deze website

Op deze website staan meer dan 8.500 van de 140.000 kunstwerken en designobjecten in onze collectie. En dat worden er steeds meer. Van oud tot modern, van kunst tot gebruiksvoorwerpen. Je doorkruist hier de kunstgeschiedenis, met topstukken als de 16de-eeuwse Toren van Babel van Pieter Brueghel en Rembrandts Titus aan de lezenaar, tot werken van de surrealistische beroemdheden Dalí en Magritte, prenten van Goya, vroeg Nederlandse tekeningen, hedendaagse installaties en werk van Rotterdammers.

Daarnaast zijn er gebruiksvoorwerpen van door de eeuwen heen: Van pre-industriële vingerhoeden, kunstkabinetten uit de Gouden Eeuw, tot stoelen van Gispen en Eames. Op ruim 1850 kunstwerken wordt gelinkt naar objecten die daarop zijn afgebeeld.

Reacties?

De collectie website is onlangs vernieuwd om deze sneller en gebruiksvriendelijker te maken. We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Wat werkt goed, en wat kan beter? Laat het ons weten via web@boijmans.nl. De oude website is te vinden via collectie2008.boijmans.nl.

Blijf op de hoogte